Flagship Center

Switch to desktop

Vende te Lira Pune

 Qendra Flagship ofron mundesi te pafund punesimi duke mbuluar te gjitha aspektet financiare, te zhvillimit dhe te manaxhimit te industries se qendres tregtare.
Flagship puneson manaxhere dyqanesh, shitese dhe ofron mundesi ecjeje ne karieren per ata individe qe jane te interesuar te ndjekin nje kariere ne industrine globale te qendrave tregtare.

Motoja jone eshte: Puno aty ku ben dhe Pazar!

Me poshte do te gjeni nje liste me pozicionet vakante qe kemi:

Shkarko Formen e Aplikimit

© Flagship Center. All rights reserved. Designed by Oxygen Studio

Top Desktop version